Making Friends

MANY PEOPLE DO NOT WANT TO HAVE A FRIEND WHO IS HARD TO COMMUNICATE WITH NOR DO THEY WANT TO BE FRIENDS WITH SOMEONE WHO MAKES STRANGE NOISES. LEARNING TO MAKE FRIENDS HAS MANY CHALLENGES AND HARDSHIPS WHEN YOU AND ANOTHER PERSON CANNOT TALK TO EACH OTHER.

I AM ALWAYS WANTING FRIENDS AND ALWAYS TRYING BADLY TO MAKE A LOT OF FRIENDS BUT I CANNOT. GETTING FRIENDS HAS BEEN HARD FOR ME BECAUSE I CANNOT TALK WELL AND MY BODY IS HARD TO CONTROL. I AM ALWAYS TRYING TO LEARN TO CONTROL IT BUT IT HAS A MIND OF ITS OWN!

CAN SOMEONE HELP ME ALWAYS HAVE CONTROL OVER MY BODY? CAN SOMEONE ALWAYS MOVE MY BODY AND GET IT TO DO THE RIGHT THING?

MAKING FRIENDS IS BEAUTIFUL WHEN IT HAPPENS. KIND AND GENEROUS PEOPLE BELIEVE IN AUTISTICS AND THEIR WORTH. MAYBE WITH A LOT OF SUPPORT WE CAN ALL MEANINGFULLY CREATE A WORLD IN WHICH FRIENDS MAKE STRONG STATEMENTS.

 

One thought on “Making Friends”

  1. I love this so much…My Son Noah (10yrs) is non verbal…we do Rpm to communicate and also use the iPad. I love you honesty and your truth. I pray for you and my Son to have friends. Please know that you matter, you are beautiful and I pray for answers to help calm your body. Take care, and please keep writing your beautiful soul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *